2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Nagyon keresték a fickót

Elfogtak kedd este Pécsen egy 45 éves férfit, aki ellen hét elfogatóparancs volt érvényben, majd a körözés alatt álló lányát is őrizetbe vették - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-vel.
2013. január 9. szerda 12:43 - HírExtra
Mihályné Bornemisza Eleonóra tájékoztatása szerint a baksai férfit pécsi lakásán a megyei főkapitányság felderítő osztálya és a mélységi ellenőrzési és közterületi szolgálat kommandósai közös akcióban fogták el.

A férfi ellen az elfogatóparancsokat hivatalos személy elleni erőszak, testi sértés és vagyon elleni bűncselekmények miatt adták ki, valamint azért, mert nem vonult be a büntetés-végrehajtási intézetbe a letöltendő börtönbüntetését megkezdeni.

A házkutatás során a lakásban betöréshez használt eszközök kerültek elő, amelyekről a férfi elismerte, hogy a tulajdonát képezik.

A szóvivő elmondta: a rendőrök kedd este elfogták egy Pécshez közeli családi házban a férfi 27 éves lányát, egy hegyszentmártoni lakost is, aki a rendőri felszólítás ellenére megpróbált elrejtőzni a lakásban, az ágyneműtartóban bújt el, de a kommandósok megtalálták. A nő ellen vagyon elleni bűncselekmény miatt volt érvényben elfogatóparancs.

A férfit a kecskeméti börtönbe szállították, ahol megkezdte szabadságvesztésének letöltését, a nőt pedig őrizetbe vették és Pécsen helyezték el - tette hozzá a szóvivő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását