2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Fidesz korrupciókról írnak a szocialisták

Folyamatosan zajlanak a pofátlan Fidesz-mutyik országszerte - írja közleményében Gőgös Zoltán és Bangóné Borbély Ildikó szocialista politikus.
2012. szeptember 14. péntek 12:05 - HírExtra
Bangóné Borbély Ildikó az MSZP elnökségi tagja, és Gőgös Zoltán a párt országgyűlési képviselője, a Mezőgazdasági bizottság alelnöke az alábbi közleményt jutatta el szerkesztőségünkhoz.

"Az Audi gyár Győr melletti egységénél ugyanúgy fideszes haverok jutottak értékes területhez, mint a Kaba környéki földek esetében. A ”korrupció-ellenes” kormány így dagonyázik nyakig a korrupcióban.

Az MSZP már többször ráirányította a figyelmet a kabai földmutyira, ahol helyi gazdákat szorítottak ki a földvásárlásból, hogy egy fideszes polgármesteré és más narancsos haveroké legyenek a területek. Az ügy egyre nagyobb vihart kavar, lassan már senki nem tudja mi a helyzet, kik a nyertesek és kik a vesztesek. Pedig a földön lassan vetni kell... Közben az MSZP felvetései kapcsán Fazekas Sándor szakminiszter hallgat, Budai Gyula államtitkár pedig képtelen érdemi válaszokra.

Győr mellett is a Fidesz Zrt. és a narancssárga párttagkönyvesek győztek: trükközésük eredményeképpen közel egymilliárdos nyereséget tehetnek majd zsebre. Az Audi gyár logisztikai központja ugyanis egész véletlenül éppen azon a területen fog megvalósulni, amit a fideszes győri önkormányzat ügyvédje, segítségével egy offshore cég szerzett meg – fillérekért.

Úgy tűnik, minden bőr lefoszlott már a fideszes politikusok és haverjaik arcáról. Gátlástalanul köpik szembe a kétkezi munkából megélni kívánó gazdákat, a nem párthű befektetni vágyókat, és ezzel az egész országot, mikor arról van szó, hogy saját pecsenyéiket sütögethetik.

A fideszes kormányzás, mint egy őrjöngve tomboló sáskahad söpör végig az országon, felemészt mindent, csak port, szürke hamut és csontig szegényedett embereket hagy maga után.

Az MSZP a gazdák pártján áll, amint kormányra jut, véget vet a magyar földek rendszerszintű kisajátításával szemben és felülvizsgálja a gyanús földügyleteket. A föld nem az orbáni ”rablógazdáké”, hanem azé, aki megműveli."
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását