2020. július 9. - Lukrécia

Jönnek a kamasz műsorvezetők

Beatbox-bemutatóval, extrémsport-körképpel és exkluzív interjúval indul hétfőn a Zoom, a köztévé kamasz műsorvezetőinek új sorozata a Balatoni nyárban.
2012. június 29. péntek 17:57 - HírExtra
A P@dtársat keresünk! tehetségkutató verseny döntősei naponta jelentkeznek színes rovatukkal. A fiatalok nemcsak riporter-műsorvezetőként, hanem tartalmi szerkesztőként is közreműködnek.

Segítőik, a közmédia Gyermek- és Ifjúsági Főszerkesztőségének munkatársai így biztosítják, hogy valóban a célzott korosztály érdeklődésének megfelelő témákat dolgozzon fel a Zoom, amelynek készítése egyszerre munka és szórakozás, illetve aktív televíziós gyakorlat is a kamasz műsorvezetőknek - közölte az MTVA pénteken.

A hétfői műsorban látható exkluzív interjút Lenzsér Olivér készítette Trinli Táje Dordzse-vel, a buddhista egyház 29 éves spirituális vezetőjével, aki nemrég Budapesten vett részt Európa legnagyobb világi meditációs központjának felavatásán. A további adásokban Demény "Fefe" Ferenc a lakásán keresi fel a beatbox (szájdob) egyik legismertebb hazai képviselőjét, Dj O'Nealt, és egy rögtönzött bemutatót is szervez a zenésznek a Nyugati téren. A kamasz műsorvezetők utánajártak annak is, hogy hol tudnak gyakorolni Budapesten az extrém sportok kedvelői. Az adásból kiderül, hogy biztonságos gyakorlóhelyek hiányában sokan maguk építenek pályákat a főváros peremvidékein.

A fiatalok színes etűdjeit a Balatoni nyár mellett rendszeresen bemutatja a P@dtársat keresünk! közösségi oldala, ahol az alkotók ötleteket is várnak a műsorhoz.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását