2024. április 18. - Andrea, Ilma

A Fidesz elítéli

A hódmezővásárhelyi Fidesz elítéli a Magyar Szolidaritás Mozgalom és a Jobbik pénteki demonstrációján történteket - áll a szervezet MTI-hez eljuttatott közleményében.
2012. május 25. péntek 19:57 - HírExtra
A Szolidaritás mozgalom és a Jobbik tüntetői fogadták Orbán Viktor miniszterelnököt pénteken Hódmezővásárhelyen; a kormányfő Lázár János fideszes polgármester meghívására érkezett a helyi közgyűlés rendkívüli ülésére. A két szervezet demonstrációja számára a Kossuth tér egy a városházától távolabbi részét jelölték ki, de mintegy harminc tüntető a kormányfőt váró újságírók mögé állt, és onnan bekiabálásokkal, füttyökkel igyekezett megzavarni a miniszterelnök érkezését, valamint az őt fogadó polgármestert.

A Fidesz hódmezővásárhelyi szervezete a leghatározottabban visszautasítja azt a városhoz, és annak minden jóérzésű polgárához méltatlan magatartást, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök hódmezővásárhelyi látogatása kapcsán a városháza épülete előtt megjelent mintegy harminc tüntető tanúsított - olvasható a közleményben.

A "Magyar Szolidaritás Mozgalom Budapestről buszokkal Hódmezővásárhelyre hozott bértüntetőinek és jobbikos cimboráiknak artikulálatlan, trágár és a legrosszabb vásárhelyi kocsmába sem illő szitkozódása, és jól láthatóan a sajtó képviselőinek szánt eszetlen, ocsmány előadása minden hódmezővásárhelyi polgárt megdöbbentett, és mélységesen felháborított" - fogalmaznak.

Hódmezővásárhelyen véleménynyilvánítási szabadság van, a nézeteltéréseket megbeszélik, a vitákat lefolytatják az emberi méltóság, tisztelet és tisztesség határain belül. Józan, kulturált magyar emberek között ez így szokás. "A Magyar Szolidaritás Mozgalom és jobbikos cimboráik nem mást, mint saját magukat minősítették" - áll a közleményben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

H Z
2012. május 29. 10:19
Ezek a jobbikosok a kibicnek semmi sem drága elven politizálnak!Mikor még MIÉP- esek voltak volt köztük sok tisztességes gyermek----azóta megtaknyosodtak!Szégyen
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását