2024. április 19. - Emma

LMP: még nincs frakcióvezető

Nem döntött az új frakcióvezető személyéről az LMP képviselőcsoportja, illetve választmánya a hétfői ülésen. Az új frakcióvezető személyéről kikérik a párt január végi kongresszusának véleményét is, addig a testület élén a négyfős frakcióelnökség áll majd.
2012. január 17. kedd 15:17 - HírExtra
Karácsony Gergely keddi, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a hétfői, egész napos ülésen nem beszéltek a frakcióvezető személyéről és nem is ezt tartják a legfontosabb kérdésnek, inkább azokat a belső mechanizmusokat akarják kialakítani, amelyek „kevésbé őrlik fel a képviselők békéjét”, mint a korábbiak.

Hangsúlyozta, hogy a képviselőcsoport viszont folytatja munkáját, hiszen azt eddig is a frakcióelnökség irányította, ez a testület pedig továbbra is bírja a párt vezető testületeinek bizalmát. Tagjai: Szabó Tímea, Mile Lajos, Jávor Benedek és Karácsony Gergely. Az LMP-nek azért kell új frakcióvezetőt választania, mert Schiffer András szombaton lemondott a posztról.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását