2024. április 20. - Tivadar

Szexiskola indul (+18)

Megnyílt a világ első szex-iskolája Bécsben. Nem olcsó mulatság ott tanulni, hisz egy szemeszter 1400 euróba, vagyis csaknem 440 ezer forintba kerül. Az intézmény vezetője azonban azt állítja: aki hozzájuk jár, megtudhatja, hogyan lehet jó szerető.
2011. december 3. szombat 08:44 - HírExtra
A svéd származású igazgatónő, Ylva-Maria Thompson minden jelentkezőt felvesz, aki elmúlt 16 éves. Az „alkalmazott szexualitás" tanulmányokat folytató diákokat koedukált kollégiumokban szállásolják el, ahol vélhetően gyakorolják majd a házi feladatot.

„A tanterv alapja nem elméleti, hanem nagyon is gyakorlati. Arra fektettük a hangsúlyt, hogy a diákok elsajátítsák a szeretkezés tudományát" – mondta az igazgatónő.

A tananyagban különböző szexuális pózok, kényeztetési technikák, és anatómiai ismeretek szerepelnek. A pedagógiai módszereket illeti, az „aktív részvétel" jellemző – fogalmazott sokat sejtetően Ylva-Maria.

Az iskolát népszerűsítő, sikamlós hirdetést (amelyben egy pár szeretkezik egymással) már betiltották az osztrák tévében, de nálunk persze megnézheted.
Forrás: blikk.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását