2024. május 14. - Bonifác

Gazdit kereső kutyák

Kutyákat lehet örökbe fogadni szombaton a fővárosi Praktiker áruházakban. Négy helyszínen - az M3-as melletti, a Mester utcai, a Bécsi úti és a budaörsi áruháznál - rendezik meg az eseményt 10 és 16 óra között.
2008. április 9. szerda 17:35 - Hírextra

Mindenhol egy helyi állatmenhely, vagy állatotthon kínálja örökbefogadásra a kutyákat, feltehetően több mint 100 gazdára váró négylábút.

A cég jótékonysági akcióját nemcsak a leendő gazdiknak ajánlja figyelmébe, hanem azoknak is, akik szívesen adományoznának kutyaeledelt vagy kutyatartáshoz kapcsolódó kellékeket. Ezeket az áruházak bejáratainál található gyűjtőkonténerekbe lehet majd elhelyezni - tudatta a Praktiker.

Az összegyűjtött adományokat azok az állatotthonok kapják meg, amelyek szombaton örökbefogadásra kínálják az ebeket, vagyis a Lelenc Kutyamentő Egyesület, a HEROSZ Budapesti Állatotthon, a NOÉ Állatotthon Alapítvány és a Budaörsi Állatmenhely.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását