2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Lelőtte majd magával is végzett

Lelőtt egy férfi egy másik férfit Kazincbarcikán vasárnap, majd öngyilkos lett - erősítette meg az MTI információját a rendőrség.
2011. november 28. hétfő 07:55 - HírExtra
Gaskó Bertalan, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: a megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az ügyben.
A szóvivő korábban elmondta, hogy a kazincbarcikai férfi az elsődleges adatok szerint "vélhetően egy korábbi konfliktusuk miatt" - végzett egy másik férfival, majd öngyilkosságot követett el.

Az MTI tudósítójának a Vadvirág utcában, ahol a kettős tragédia történt, egy neve elhallgatását kérő nő azt mondta, mindkét férfi jó anyagi körülmények között élt, vállalkozók voltak. Feltehetően szerelemféltés lehetett a háttérben.

Az MTI korábban úgy tudta, vadásztársát lőtte le a férfi, majd magával is így végzett.
Gaskó Bertalan azt mondta: ha az elkövető öngyilkos lesz, akkor is teljes alapossággal kiderítik az ügy körülményeit, és ha minden kétséget kizáróan bebizonyosodik, hogy az illető volt a tettes, csak akkor szüntetik meg az eljárást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását