2024. április 26. - Ervin

Hogyan ne csaljon meg a férfi?

Mi kell ahhoz, hogy egy férfi soha ne csaljon meg? Étel, meleg otthon és jó sok szex – legalábbis ezt állítja Emiliana Silvestri párterapeuta, aki könyvet írt tapasztalatairól.
2011. november 27. vasárnap 16:43 - HírExtra
A 32 éves Emiliana tudja, mit beszél. Évekig magánnyomozóként dolgozott: féltékeny feleségek bérelhették fel, hogy leteszteljék párjuk hűségét. A vonzó nő minden eszközt bevetett, hogy elcsábítsa a kiszemelt férfit, és ha sikerült, jelentette a feleségnek. Régi munkájával már felhagyott, ma pártanácsadóként dolgozik. Korábbi tapasztalatait egy könyvben foglalta össze, mely a feministák között igencsak kiverte a biztosítékot.

Emiliana nem kevesebbet állít, minthogy a férfiakat ki kell szolgálni, ha azt akarjuk, hogy mellettünk maradjanak.

Ha megkapják azt a három dolgot – biztonságos otthont, finom ételeket és remek szexet – amire vágynak, nem jut majd eszükbe félrelépni. „A férfiak nem azért lépnek félre, mert megtehetik, hanem mert valamit nem kapnak meg otthon. A könyvemmel nem engedelmes feleségeket akarok nevelni, hanem meg akarok kímélni a nőket a félrelépés nehézségeitől" – üzente kritikusainak a szerző, aki 34 éves párjával Londonban él.

És hogy mik a legfontosabb szabályok? Álljon itt néhány a 101 tanácsból, melyet ha betartasz, nem kell félned párod félrelépésétől.

1. Legyél kedves

A férfiakat nem érdekli a pletyka, főleg nem a rosszindulatú. A kedves lányokat szeretik, nem pedig azokat, akik más nőket szidnak a hátuk mögött, vagy állandóan kritizálják párjukat. „A keserű és boldogtalan nőkkel élő férfiak egy idő után találnak maguknak valakit, aki feltétel nélkül szereti őket" – figyelmeztet Emiliana.

2. Ne féltékenykedj állandóan

Ne küldözgess neki óránként sms-eket, és ne kérdezgesd, ha a barátaival, vagy kollégáival volt szórakozni. A férfiak inzultusnak veszik, ha nem bízol bennük, és nem szeretik, ha partnerük ok nélkül féltékenykedik.

3. Tanulj meg főzni

Lehet, hogy nem túl modern felfogás, de a férfiakhoz tényleg a gyomrukon keresztül vezet az út, úgyhogy tanulj meg főzni. Még jobb, ha kombinálod is valamivel a tudományodat. „Minden szerdán fehérneműben főzök. A pasim imádja, és a legtöbbször már alig várja, hogy szerda legyen" – meséli Emiliana.

4. Legyél érdekes

Találj magadnak hobbit, a férfiak imádják, ha a nővel lehet miről beszélgetni. „Amikor anyagot gyűjtöttem a könyvemhez, 100 férfinak megmutattam egy fotót, amin egy lány magazint olvasott egy metróállomáson. Aztán megmutattam nekik egy másikat, amelyiken ugyanez a lány egy könyvet lapozgatott. Amikor megkérdeztem őket, hogy melyiket választanák, egyértelműen a könyvet olvasó lány volt a favoritjuk.

5. Légy boszorkány az ágyban

Azt valószínűleg senkinek sem kell magyarázni, hogy a jó szexuális életnek hatalmas szerepe van a kapcsolatokban. Hogy még jobb legyen, igyál rengeteg vizet és egyél B-vitaminnal teli ételeket (pulyka, tonhal, burgonya, banán, lencse), így több energiád lesz, és még többet tudsz nyújtani a hálószobában.

+1. Vigyázz a karácsonnyal

Vannak olyan dolgok, amikre nem lehetsz hatással, de azért nem árt, ha karácsonykor nyitva tartod a szemed. Több tanulmány is kimutatta, hogy a férfiak az ünnepek környékén lépnek félre a leggyakrabban. Decemberben a sok karácsonyi buli kiváló alkalmat szolgáltat a hűtlenségre, januárban pedig sok férfi rájön, hogy elégedetlen az életével és változtatni akar – figyelmeztet könyvében Emiliana.
Forrás: blikk.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását