2024. április 24. - György

Nagy Feró gyereket akar

Hatvanöt évesen negyedszer is apa lenne Nagy Feró. A nemzet csótánya leginkább egy kislánynak örülne három felnőtt gyermeke, az első házasságából született Gabi, illetve két fia, Botond (27) és Hunor (21) után.
2011. augusztus 18. csütörtök 18:24 - HírExtra
Az X-Faktor mentora nemrég egy milánói szerelmes nyaralásra is elvitte nála húsz évvel fiatalabb hitvesét, Ágit, hogy a romantikus kirándulás az asszonynak is meghozza a kedvet az újabb gyerekválla­láshoz.

- Mivel a fiaim egyelőre nem akarnak nagypapává tenni, elhatároztam, hogy kitolok velük, és én csinálok egy újabb gyereket - mondta a tőle megszokott stílusában Feró. - A minap meg akartam ölelni a kisebbik fiamat, Hunort, aki csak megütközve nézett rám. Mondtam neki: hadd öleljelek meg, hisz te vagy az én pici fiam. Erre már határozottan tiltakozott - tette hozzá az énekes, aki mostanság ellenállhatatlan vágyat érez, hogy újra gyerekzsivaj verje fel otthonának csendjét.

- A srácokkal is megbeszéltem már a dolgot, akik nem ellenzik, bár közölték, hogy nem osztozkodnak - tréfálkozott Feró. - Máris a vagyonomra pályáznak, értem én!

Ferónak tulajdonképpen mindegy az új baba neme, bár ha választani lehetne, inkább lányt szeretne.

- Kislánynak örülnék jobban, azt könnyebb is csinálni. A fiúhoz szakember kell, bár nekem mindkettőből van referenciám – mondta a nemzet csótánya. - Engedékeny apa vagyok, liberálisan neveltem a nagyokat is, arra törekedtem, hogy ne függjenek tőlem. Persze én is rájuk szóltam, ha valamit nem úgy csináltak, ahogy helyesnek láttam, de mindig engedtem, hogy megvalósítsák a saját terveiket, álmaikat.

Ferót a mostani nehéz gazdasági helyzet, az egyre fokozódó válság sem tántorítja el tervétől, szerinte nincs olyan nehéz időszak, amiben ne lehetne gyereket vállalni.

- Eddig is mindig válságos időszakban születtek a gyerekeim, hol a külső körülmények voltak rosszak, hol nekem nem volt egy fillérem sem - emlékezett Feró. - Annak idején féltem is a gyerekvállalástól, hisz semmilyen egzisztenciám nem volt. De ha mindenki azon gondolkodna, szabad-e ilyen vagy olyan világra gyereket hozni, akkor senkinek sem születne többé babája. Minden gyerek Isten ajándéka, és mindig akkor érkezik, amikor a legnagyobb szükség van rá. Inkább a korom miatt kellene aggódnom, hogy még megérjem, hogy felnevelhessem. Bár lekopogom, kutya bajom sincs, így szerintem ezzel sem lesz gond.

Feró első gyermeke, Gabi sajnos nélkülözni volt kénytelen az édesapját, miután a zenész egy rövid házasság után elvált az édesanyjától, Csuka Mónikától. Vasárnapi apukaként a beatricés lánya életének sok fontos állomásából kimaradt, de annak örül, hogy - hála második feleségének, Áginak - Gabi és két fiuk nagyon jó testvéri kapcsolatot ápol. Az új jövevénynek pedig, akármikor érkezzen is, biztos kijut majd a forró atyai ölelésekből.

Forrás: blikk.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását