2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Gyermekeit majd magát mérgezte meg a bajai anya

Egy 10 éves kislány meghalt két testvérét kórházba szállították, mert édesanyjuk gyógyszereket adott be nekik majd ő is gyógyszereket vett be hétfőn Baján - közölte a rendőrség kedden az MTI-vel.
2011. július 19. kedd 13:01 - HírExtra
Egy 48 éves bajai férfi hétfőn tett bejelentést a rendőrségen, mely szerint munkából hazaérkezve Baja-Martonszállás külterületén lévő lakóházukba holtan találta 10 éves kislányát - áll a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A rendőrség megállapította, hogy a lakásban tartózkodó 47 éves édesanya különböző gyógyszereket adott 11 éves és 8 éves fiának, valamint 10 éves kislányának, majd ő is gyógyszereket vett be.

A rendőrség a kislány halálának körülményeit igazságügyi szakértők bevonásával vizsgálja, a fiúgyermekeket és az édesanyát a mentők kórházba szállították. Az anya nincs kihallgatható állapotban. A rendőrségi tájékoztatás szerint a két fiúnak a kórházban kimosták a gyomrát, már csak megfigyelésre tartják bent őket.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya indított nyomozást több emberen, tizennegyedik életévét be nem töltött személy ellen elkövetett emberölés bűntett kísérlet gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen - áll a rendőrség közleményében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását