2020. február 23. - Alfréd

Pars kalapácsa szállt a legmesszebb

Pars Krisztián nagyszerű, 80,14 méteres eredménnyel megnyerte a férfi kalapácsvetést az Izmirben zajló I. osztályú atlétikai csapat Európa-bajnokság első számát.
2011. június 18. szombat 17:01 - HírExtra
A szombathelyiek Eb-bronzérmese - a viadal honlapja szerint - az első sorozatban önmagához képest visszafogottan, mindössze 75,48 méterrel kezdett, ennek ellenére már ezzel a dobásával is győzött volna. Két érvénytelen kísérlet után azonban Pars megrázta magát, s negyedik, utolsó dobására 80 méter felé repítette a szert.

A vert mezőnyben volt többek között az olimpiai bajnok szlovén Primoz Kozmus (72,77 m) is.

Az először három éve kiírt, s a korábbi csapat Európa Kupa rendszerére épülő Eb I. osztályában Magyarország tavaly Budapesten az ötödik helyen végzett. Idén Belgium, Horvátország, Finnország, Görögország, Írország, Hollandia, Norvégia, Románia, Szlovénia, Svájc és Törökország válogatottjai az ellenfelek. A kétnapos viadalról az első három jut fel a legjobbak közé, míg az utolsó kettő esik ki a II. osztályba.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását