2024. április 27. - Zita

Bajnait és Gyurcsányt faggatják

Jövő kedden Bajnai Gordont, június 17-én pedig Gyurcsány Ferencet hallgatja meg az Országgyűlés számvevőszéki és költségvetési bizottságának az államadósság 2002-2010 közötti alakulását vizsgáló albizottsága.
2011. május 26. csütörtök 16:08 - HírExtra
Dancsó József, a testület fideszes elnöke elmondta: a két volt kormányfő meghallgatásával kapcsolatban abban bízik, hogy "tisztább kép fog kialakulni arról, hogyan növekedett az állam eladósodottsága akkor, amikor Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon miniszterelnökként vezette az országot".

A 2002-2010 közötti államadósság-növekedés okait vizsgáló albizottság május 9-én hallgatta meg Medgyessy Péter volt miniszterelnököt. A testületet a parlament február 14-én hozta létre. Az albizottságban eddig már meghallgatták a korábbi pénzügyminiszterek közül László Csabát, Draskovics Tibort, Veres Jánost és Oszkó Pétert. A testület meghívottja volt még Becker Pál, az Állami Számvevőszék főigazgatója, és Simor András, a Magyar Nemzeti Bank elnöke is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását