2024. május 22. - Júlia, Rita

Jávor Benedek panaszkodik az EU-nak

Jávor Benedek panasszal fordult Janez Potocnikhoz, az Európai Bizottság környezetvédelmi biztosához, mert a képviselő szerint kritikussá vált a magyar környezetvédelmi intézményrendszer finanszírozása.
2011. május 25. szerda 15:59 - HírExtra
Az Országgyűlés Fenntartható fejlődés bizottságának LMP-s elnöke szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy a környezetvédelmi intézményrendszernek, azon belül, a hatósági rendszernek, a nemzeti parkoknak illetve a környezetvédelmi- és vízügyi igazgatóságoknak juttatott alacsony költségvetési támogatás több megegyezést, köztük Magyarország uniós csatlakozási szerződését és az EU hatodik környezeti akcióprogramjáról szóló szerződést is sérti.

A panaszában azt kéri, hogy a biztos indítson vizsgálatot az ügyben, és ha bebizonyosodik a beadványában bemutatott kormányzati kötelezettségszegés, akkor Magyarországot mondják ki hibásnak és kötelezzék a mindenkori magyar kormányt a szerződésekben előírt kötelező környezetvédelmi feladatok teljesítésére.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

niemand
2011. május 25. 17:34
Tényleg van valami hasonlóság :)
TheFallen
2011. május 25. 17:31
Jávor Benedek úgy néz ki, mint egy diplodocus.
http://www.nsf.gov/od/lpa/news/press/images/diplodocus_big.jpg
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását