2024. április 19. - Emma

Az állatkerté lesz a vidámpark területe?

A Fővárosi Állat- és Növénykert a ciklus végéig várhatóan megkapja a szomszédos vidámpark területét - közölte a főpolgármester pénteken egy más témában tartott sajtótájékoztatón az MTI kérdésére.
2011. május 13. péntek 15:49 - HírExtra
Tarlós István az átadást azzal indokolta, hogy a vidámparknak - szerinte - nem a jelenlegi területen van a helye, az állatkertet pedig fejleszteni szeretnék. Közölte azt is, a vidámpark az egyetlen fővárosi cég, amelyről el tudja képzelni, hogy privatizálni lehet, akár részlegesen, akár teljesen. A főpolgármester úgy fogalmazott, az állatkertet szeretné a vidámpark irányába fejleszteni. Arra a kérdésre, mikorra várható az ingatlan átadása, azt mondta, szeretné, ha a ciklus végéig (2014 őszéig) ez megtörténne.

Elmondta, elképzelhető az is, hogy létesítményenként, tehát részenként adják át, de az is, hogy egyben, a fejlesztés megvalósítása után. Mint mondta, erről még nem született döntés.

Arra a kérdésre, hová költözhet a vidámpark, arról beszélt, az áthelyezési elképzeléseknél szóba került a XI. kerület. Hozzátette: a magántőke bevonását is lehetségesnek látja.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását