2024. április 18. - Andrea, Ilma

Már nem annyira menő a Király

Az Elvis kikerült az ezer legkedveltebb keresztnév köréből az Egyesült Államokban, amire - a "király uralkodása" óta - még nem volt példa.
2011. május 7. szombat 12:18 - HírExtra
Elvis Presley 1954-től kezdődően lett sokak "druszája" saját népszerűsége okán, és ezt követően még 56 éven át, egészen tavalyig rajta volt az ezres listán. Mostanra úgy tűnik, fakul fényessége. A lista élén ugyanakkor nem történt változás: a Jacob és az Isabella vezet, akárcsak egy éve. A legkedveltebb tíz név közé csupán egyetlen új került be, az Aiden. Az egyik legnagyobb népszerűségi ugrás Tianáé - feltehetően a 2009-es, A hercegnő és a béka című mesefilmnek köszönhetően.

Több név, mely a múlt század derekáig volt közkedvelt, az utóbbi években ismét hódít, így az Isabella, az Ava, a Chloe. Ennek oka az lehet, hogy sok anya a saját anyja, azaz gyermeke nagyanyja után nevezi el lányát - adta hírül a BBC brit sajtóorgánum az Egyesült Államok társadalombiztosítási hivatala által közzétett adatok alapján.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását