2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Így találod meg a "Nagy Őt"

Hogy találjuk meg az igazit? Véletlenül összefutunk vele és kész, vagy ennél azért többről van szó? Mi az oka annak, hogy egyeseknek minden kapcsolata zátonyra fut, míg mások látszólag tökéletes harmóniában élnek párjukkal?
2011. május 6. péntek 11:27 - HírExtra
Szandra nehezen talál párt, így gyakran van egyedül. "Valahogy mindig rosszul választok - meséli. - Aki megtetszik, vagy csak flörtölni akar velem, vagy éretlen egy normális kapcsolatra. Nem értem, miért esek bele mindig ugyanabba a hibába. Ráadásul, ha valakinek tetszem, az még véletlenül sem az én tipusom, szóval eleve esélytelen a kapcsolat. Előfordul, hogy járok valakivel pár hétig vagy hónapig, de aztán mindig vége. Mit csinálok rosszul?"

Nem működnek a kapcsolataid? Ne gondolj mindjárt a legrosszabra, lehet, hogy csak nincs szerencséd! Nem olyan egyszerű megfelelő párt találni. Egy kapcsolathoz sokmindennek kell klappolnia, ráadásul a vonzalomnak kölcsönösnek kell lennie - hiszen az egyik fél szerelme még édeskevés a boldogsághoz. Ám ha te úgy érzed, hogy mindig "rossz" partnerekkel hoz össze a sors, elképzelhető, hogy az önértékelésedben keresendő a hiba. Azok, akik lebecsülik magukat, gyakran öntudatlanul is olyan párt választanak, akivel a kapcsolat eleve halálra van ítélve.

Ahhoz, hogy valakivel jó kapcsolatban élhess, mindenekelőtt magaddal kell jóban lenned. Roppant egyszerű: ahhoz, hogy valaki szeressen téged, szeretned kell önmagad, bizonyítékául annak, hogy "érdemes vagy a szeretetre". Sokkal nehezebb kérdés, hogy hogyan kell elérni ezt. Kezdő lépés gyanánt határozd el magadban, hogy te igenis úgy vagy nagyszerű, ahogy vagy, és bárki szeressen is beléd, bátran áldhatja a sorsot, amiért ilyen szerencsésen összehozott veled! Egyáltalán nem kell hibátlannak lenned - ki az? A legtökéletesebbnek tűnő embereknek is vannak hibáik, még ha te első pillantásra nem is veszed észre őket.

Ha magaddal már renden vagy, gondold végig, melyek azok a vonások, amelyek alapvető fontosságúak számodra a párválasztásban! Lehet, hogy nem az a lényeg, hogy az illető szőke-e vagy barna? Nem kizárt, hogy olyasvalaki való hozzád, akire normál esetben nem is gondolnál...

Röviden tehát ne feledd: nem elég arra várni, hogy eléd toppanjon a "Nagy Ő", a párkereséshez több kell. Páldul az, hogy képes legyél felülbírálni az ideáljaidat, és eldönteni, tulajdnoképpen mire is van szükséged. Sok sikert!
Forrás: NőiTeázó
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását