2024. május 22. - Júlia, Rita

Roma nő ütötte meg a nénit

Mentőautóval szállítottak a hatvani kórház traumatológiai osztályára egy idős gyöngyöspatai nőt, akit a faluba vasárnap délután hazatérő egyik roma asszony ismeretlen okból megütött -jelentette az MTI tudósítója a helyszínről.
2011. április 24. vasárnap 17:57 - HírExtra
A 267 nőt és gyermeket pénteken azt követően szállították el Csillebércre, illetve egy szolnoki táborba, hogy a Véderő elnevezésű szervezet honvédelmi alapismereteket oktató tábort hirdetett meg a község határában április 22-e és 24-e között. Az MTI tudósítójának beszámolója szerint vasárnap a buszról leszálló egyik nő kétszer megütött egy falubelit, akinek az ütésektől vérezni kezdett az arca. A sértett azonnal feljelentést tett a helyszínen tartózkodó rendőröknél.

A rendőrök elindultak a verekedő nő házához, hogy előállítsák. A megütött idős nőt mentővel szállították el a hatvani kórházba.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

TheFallen
2011. április 25. 09:38
A Csillebérci móka már hónapokkal ezelőtt meg volt szervezve a cigányoknak. Az ellenzéknek -főként az MSZP-nek - érdeke elhitetni, hogy ezért emiatt az állítólagos honvédelmi tábor végett kellett kimenekíteni szegény segílykéseket. A politika egyenlő a háborúval: dezinformáció mindenekfelett. Az emberek pedig felülnek mindennek.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását