2024. május 20. - Bernát, Felícia

A gáztűzhely okozhatta robbanást

A VII. kerületi önkormányzat sajtófőnöke szerint a gáztűzhely meghibásodása okozhatta a Nefelejcs utca egyik lakóházában szerdán bekövetkezett robbanást, s lehet, hogy a lakók már a hétvégén visszaköltözhetnek az épületbe.
2011. április 7. csütörtök 08:05 - HírExtra
Vető Marietta azt mondta: pontosan még nem tudják, mi okozta a robbanást, de valószínű, hogy az a gáztűzhely nem megfelelő működése miatt következett be. A pontos okot a műszaki szakemberek tudják majd megmondani, akik jelenleg is végzik a feltárást. A ház kiürítése után azonnal megkezdődött az épület vizsgálata, ebben statikusok is részt vesznek.

A remények szerint az egész épületet nem kell lebontani, de minden attól függ, hogy a két sérült lakás bontása során találnak-e olyan műszaki, statikai hibát, ami miatt életveszélyes maradna az épület.

Tizennégy lakás lakói megoldották saját elhelyezésüket, tíz lakás lakói, vagyis tizennyolc ember pedig azt kérte, hogy az önkormányzat gondoskodjon az elhelyezésükről. A lakók valószínűleg már a hétvégén visszaköltözhetnek - tette hozzá a sajtófőnök.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását