2024. május 3. - Tímea, Irma

Reptéri taxik: hogyan tovább?

Felmondta a főváros a Budapest Airporttal 2006-ban taxiállomások üzemeltetésére kötött szerződést, mert nem tudtak megegyezni a drosztok fenntartásáról.
2011. március 25. péntek 17:13 - HírExtra
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteki, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a szerződés automatikusan öt évre meghosszabbodott volna, ha március 25-ig nem bontják fel. A BKK és a taxiállomásokat üzemeltető kft. több alkalommal tárgyalt a repteret üzemeltető Budapest Airporttal, de a szerződés felmondásának határidejére nem sikerült megegyezni.

Ha május végéig nem születik megállapodás a szerződés új feltételekkel történő megkötéséről, a repülőtéren a speciális, egy taxiszolgáltatónak kizárólagosságot biztosító taxiállomás a továbbiakban nem maradhat meg.

A közlemény hangsúlyozza, hogy Budapest és a BKK célja nem a 2006 előtti repülőtéri taxiállapotok újbóli előidézése, hanem a rendezett repülőtéri taxiszolgáltatás biztosítása, ezért májusig folyamatosan tovább tárgyalnak a Budapest Airport vezetésével.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását