2024. március 29. - Auguszta

Nehéz szülés a BKV-nál

Több hónapos tárgyalássorozat után csütörtökön megegyezett a BKV menedzsmentje a közlekedési cégnél működő érdekképviseletekkel az idei béremelésről - írta pénteki számában a Népszava.
2011. március 25. péntek 11:19 - HírExtra
Bolla Tibor, a társaság gazdasági vezérigazgató-helyettese a lapnak megerősítette, hogy március 1-jétől visszamenőleg és sávosan kapnak több pénzt a dolgozók, de nem mindenki. A bruttó 250 ezer forint alatt keresők 5,5 százalékos bérfejlesztéssel számolhatnak, efölött – tízezer forintos lépcsőnként – fokozatosan csökken az emelés mértéke, mígnem a bruttó 300 ezres összegnél többet keresők már egyáltalán nem kapnak emelést.

Mind a mintegy 12 ezer dolgozónak jár viszont a havi 6 ezerről 7 ezer forintra emelt étkezési utalvány. A bérmegállapodás keretein belül egységesítették a járművezetők bérelszámolását is, így az eddig más számítás alapján kereső trolibuszvezetők is órabérben dolgoznak majd - olvasható a lapban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását