2024. május 13. - Szervác, Imola
Súlyos támadás érte az Európai Unió számítógépes rendszerét a csütörtökön kezdődő EU-csúcsértekezletre való felkészülés hajrájában - jelentették be Brüsszelben.
2011. március 24. csütörtök 12:12 - HírExtra
 A házon kívül tartózkodó uniós alkalmazottak laptopjukkal nem tudtak hozzáférni elektronikus levelezésükhöz. Leállt az Európai Külügyi Szolgálat több internetes oldala - miközben gőzerővel készültek a csúcsra, amelyen olyan érzékeny és fontos témák szerepelnek a napirenden, mint a líbiai, illetve a japán helyzet, valamint az uniós országok gazdaságpolitikájának összehangolása. Egy ideig az újságírók sem fértek hozzá az Európai Bizottság közleményeit tartalmazó internetes oldalhoz.

Uniós tisztségviselők szerint a szerdai támadás a működés megbénítását célozta, és a jelek szerint arra nem irányult, hogy a honlapot feltörve bizalmas információkhoz jussanak hozzá.

Azt mondják, az ilyen támadások nem ritkák, de a mostani támadás mértéke túlnőtt a korábbiaknál, és a munka dandárja idején különösen rosszkor jött a leállás.



Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását