2024. május 17. - Paszkál

Két hónap, két tonna vas

Év elején indított nyomozást a Kertvárosi Rendőrőrs több hétvégi ház telekről történő lopás miatt főként Keszü, Kökény és Postavölgy területén.
2011. március 10. csütörtök 10:28 - HírExtra
Az ismeretlen elkövetők minden esetben vasanyagot tulajdonítottak el. Egy szőlőskertből például több, mint száz vasoszlopot loptak, de az is előfordult, hogy egy egész kovácsoltvas kerítést tulajdonítottak el.

A nyomozók munkáját megkönnyítette egy állampolgári bejelentés, amely során a bejelentő látta, amint az elkövetők épp vasat tulajdonítanak el és megadta annak gépjárműnek a rendszámát, amivel a vasanyagot szállították el az egyik helyszínről.

Nem sokkal később egy kerítéshez becsúszott üresen álló autóhoz hívták a rendőrséget Kispostavölgybe. A helyszíni intézkedés során megállapítást nyert, hogy ezt a gépkocsit használták az elkövetők a lopásoknál szállítóeszközként. A gépkocsi vezetőjét felkutatták és elszámoltatták a rendőrök.

A nyomozás során sikerült felderíteni az egyik ismeretlen elkövető kilétét, akit több rendbeli lopás miatt gyanúsítottként kihallgattak, melynek során vallomást is tett. A fiatalkorú gyanúsított az eljárás során szabadlábon védekezik.

Az elkövetők január-február hónapban összesen 2 tonna eltulajdonított vasat adtak le különböző fémfelvásárló telephelyeken. Az ügyben tovább folyik a nyomozás.

Forrás: police.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását