2024. május 13. - Szervác, Imola

Rendőrkézen a rablók

Alig egy nap alatt fogták el a Siófoki Rendőrkapitányság valamint a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai azt a két helyi fiatalembert, akik hétfőn hajnalban fegyverrel rabolták ki az egyik siófoki benzinkutat.
2011. március 8. kedd 19:42 - HírExtra
Mivel kiemelt, súlyos bűncselekményről van szó, nagy erőkel indult meg a nyomozás az ügyben. A nyomozók széles körű adat- és információgyűjtést, kihallgatásokat folytattak. A rendelkezésre álló biztonsági kamera felvételeket pedig eljuttatták minden olyan helyre, ahol fiatalok megfordulhatnak, például szórakozóhelyekre, edzőtermekbe.

Így jutottak olyan információhoz, mely ráterelte a gyanút a két 20 év körüli fiatalemberre. A házkutatások során a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság valamint a Siófoki Rendőrkapitányság munkatársai megtalálták azt a kerékpárt, amivel az egyik gyanúsított korábban járt a benzinkúton, az elkövetéskor használt fegyvert, illetve azokat a ruhákat, melyeket az elkövetők viseltek.

A nyomozás során kiderült, hogy a két fiatal egy siófoki házibuliban szórakozott. Egyikük egy kölcsönkért kerékpárral elment cigarettáért a benzinkútra. Visszatérése után tovább szórakoztak és italoztak, majd társával elhatározták, hogy a legközelebbi helyről – erről a bizonyos benzinkútról – pénzt szereznek. A rablás után pedig visszatértek a házibuliba, majd hazamentek.

A két fiatalembert, akik beismerték tettüket, kihallgatásukat követően őrizetbe vették
.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását