2024. április 20. - Tivadar

Whitney Houston lánya is szeret szívni

Még csak most töltötte be a 18. életévét, máris híres édesanyja nyomdokaiba lép Whitney Houston lánya.
2011. március 7. hétfő 17:30 - HírExtra
A National Enquirer című bulvárlap olyan fotókat hozott le, melyeken Bobbi Kristina Brown kokaint szív fel egy asztalról.

Az állítólagos leleplező fényképeket Kristina – vagy ahogy a család hívja, Krissi – volt barátja adta el a bulvárlapnak. A meg nem nevezett fiú azt állította, hogy a fotók a család Georgia állambeli birtokán készültek, amikor Krissi még csak 17 éves volt. A bulin a lány nemcsak kokaint szívott, hanem rengeteg alkoholt is ivott – ez az Egyesült Államokban 21 éves kor alatt szintén tiltott.
undefined
Whitney Houston lányával egy díjátadón. Krissi most töltötte be a 18. évét. Fotó: Northfoto

A fiú, aki két és fél évig járt Whitney Houston lányával, azt állította, hogy féltésből tette közzé a fotókat. „Whitney-nek látnia kell, hogy mit tesz magával a lánya. Ha Krissi nem áll le a drogról, akkor az életével fizethet a káros szenvedélyéért" – nyilatkozta.

A tinédzser Twitter-oldalán elismerte, hogy ő látható a fotókon, de azt állította, hogy tőrbe csalták. A zavaros üzenetben arról beszélt, hogy bár valóban úgy néz ki, mintha kokaint szívna, az csak egy beállított kép, és éppen barátja kérte meg rá, hogy pózoljon. „Az emberek pénzért mindenre képesek, ami nagyon fáj" – utalt barátja viselkedésére Krissi.

Akármi is legyen az igazság, Bobbi Kristina tisztában van a kábítószerek veszélyeivel. Édesanyja karrierjét a drog tette tönkre, és édesapja – Bobby Brown – rapper is többször megjárta már az elvonót

Forrás: Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását