2024. április 25. - Márk

Újabb vesztegetési kísérlet Röszkén

Egy szerb férfi akart megvesztegetni két szegedi határrendészt tegnap délelőtt Röszke külterületén azért, hogy nézzék el neki az általa elkövetett szabálysértéseket.
2011. március 5. szombat 10:46 - HírExtra
A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járőrei a Kisszéksósi úton vontak intézkedés alá egy német rendszámú személygépkocsit, amiben egy szerb család utazott. A járőrök közölték a férfival, hogy bírságot szabnak ki rá, mivel eggyel többen ülnek az autóban a megengedettnél, ráadásul kiskorú gyerekét úgy szállítja a járműben, hogy nem használ gyermek biztonsági rendszert.

Úgy tűnt, hogy a férfi megértette ezt, azonban amikor a rendőrök elkezdték kitölteni a papírt, odalépett az egyenruhásokhoz és át akart nyújtani nekik 20 eurót azzal, hogy „no problem, cafe!” A rendőrök visszautasították a pénzt, azonban a férfi továbbra is erősködött. Ekkor a határrendészek a férfit elfogták és előállították.

Ellene vesztegetés bűntett megalapozott gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek az eljárásra illetékes Szegedi Nyomozó Ügyészségen. Az ellenőrzés során az is kiderült, hogy a Németországban élő család túltartózkodott az Európai Unió területén, ezért velük szemben idegenrendészeti eljárást is kezdeményeztek a határrendészek.
Forrás: police.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását