2024. május 4. - Mónika, Flórián

Agyonlőtte feleségét, majd magával is végzett

A Kisalföld információja szerint vadász volt az a férfi, aki lelőtte feleségét, majd magával is végzett a Győrhöz közeli Écsen.
2011. március 3. csütörtök 19:38 - HírExtra
A megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel egyelőre csak annyit közölt, hogy két ember meghalt, amikor lövések dördültek el a településen. Kocsis Tünde alezredes az esetről későbbre ígért részleteket.

Otthon volt a 17 éves fiú is

Az MTI rendőrségi forrásból úgy tudja, hogy a történtek idején az 50 év körüli házaspáron kívül otthon volt 17 éves fiuk is, aki hallotta a lövéseket. A kisalfold.hu-t egy olvasó arról tájékoztatta, hogy a fiút sokkos állapotban szállították kórházba. Úgy tudják, a fiúnak két lánytestvére van, de ők külföldön élnek, nem voltak otthon.

A portál információi szerint a lövéseket háromórás veszekedés előzte meg, s a családi dráma mögött pénzügyi gondok állhatnak. A Kisalföldnek két szomszéd azt mondta: rendes, jóravaló embereknek ismerték a házaspárt.

Későbbre ígérnek részleteket


A ház a Deák Ferenc utcában, a település külső részén áll. Az MTI kora este a helyszínen azt tapasztalta, hogy az utcát a háztól két teleknyire, 20-30 méternyire a rendőrség kordonnal lezárta. A helyszínelés várhatóan éjszakáig is eltarthat.

A helyszínen a rendőrség részéről senki sem nyilatkozott az esetről.
Forrás: MTI/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását