2024. május 8. - Mihály

Börtönbe akart vonulni a tolvaj

Az elmúlt napokban több besurranó tolvajt értek tetten, illetve fogtak el Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a rendőrök. Egy kazincbarcikai férfi például azért követett el bűncselekményt, mert börtönbe szeretett volna vonulni.
2011. február 21. hétfő 14:41 - HírExtra
A napokban két sajókazai férfi a sajókeresztúri pincesoron betört egy ingatlanba. Onnan különféle használati tárgyakat hoztak el többek között szőnyeget, bakancsot, vas- és alumínium eszközöket. A helyszín közelében a szolgálatot teljesítő járőrök tetten érték a két elkövetőt, így a
sértett kára teljes egészében megtérült. A sajókazai férfiakkal szemben a Miskolci Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást, amelyet a hatóság gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással tervez befejezni.

Az alapos rendőrségi nyomozás eredményeként sikerült elfogni azt miskolci férfit, aki még február elején tört be egy helyi ingatlanba. A tettes több mint fél millió forint értékben lopott el ékszereket, fényképezőgépet, számítástechnikai eszközöket. A 49 éves férfit a napokban vette őrizetbe a Miskolci Rendőrkapitányság lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt. Az elkövetővel szemben korábban más rendőrkapitányság közokirat hamisítás miatt adott ki elfogatóparancsot, így a miskolci rendőrök egy csapásra kettőt ütöttek.

Egy múcsonyi férfi a napokban az egyik kazincbarcikai élelmiszerbolt ablakát törte be. A sajátságos hajnali vásárlás azonban félbe maradt, mivel a szolgálatot teljesítő járőrök tetten érték az 58 éves elkövetőt. A férfi elismerte tettét, sőt megjegyezte a rendőröknek, hogy ily módon szeretne börtönbe kerülni. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást a múcsonyi férfival szemben. A hatóság az ügyet bíróság elé állítással tervezi befejezni.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását