2024. június 16. - Jusztin

A Fidesz szerint Novák Előd rágalmazott

A Fidesz szerint valótlanul állította a Jobbik, hogy a fideszes Sebestyén László az országgyűlési képviselői mandátumával összeférhetetlen tisztséget tölt be.
2011. február 21. hétfő 20:23 - HírExtra
A kormánypárt ezt arra reagálva írta közleményében, hogy a jobbikos Novák Előd szombaton bejelentette: pártja az Országgyűlés összeférhetetlenségi bizottságához fordul, mert szerintük Sebestyén László fideszes országgyűlés képviselő összeférhetetlen módon dolgozik egy állami cég vezetésében. Mint mondta, a Borsod megyei egyéni országgyűlési képviselő Sebestyén László egyben az Észak-Magyarországi Regionális Vízmű (ÉRV) Zrt. fejlesztési és karbantartási igazgatója is.

A Fidesz szerint azonban Novák Előd tévesen értelmezte a jogszabályt, amikor Sebestyén Lászlót összeférhetetlenséggel vádolta, hiszen a fideszes képviselő karbantartási igazgató, amely tisztségre nem vonatkozik a jogszabály érintett passzusa. A kormánypárt "Sebestyén László nyilvános rágalmazása miatt" bocsánatkérésre szólítja fel a Jobbik politikusát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását