2024. április 20. - Tivadar

Tarlós New York állam kormányzóját

Tarlós István főpolgármester 2011. február 16-án, szerdán 17 órakor hivatalában fogadta George Patakit, New York állam kormányzóját.
2011. február 16. szerda 22:02 - HírExtra
A csaknem egyórás találkozón megbeszélést folytattak Budapest közlekedési helyzetéről, infrastruktúrájáról, a metrórendszer befejezéséről annak érdekében, hogy a fővárosiak érezzék, városuk jól működik.

Tarlós István főpolgármester elmondta: „nagyon megtisztelő számomra a kormányzó úr látogatása, aki mindig is pártfogolta országunkat”. A főváros első embere kitért arra, hogy a tartományi, állami és városvezetői tapasztalatokkal rendelkező kormányzótól olyan praktikus tanácsokat is kapott, amelyek Budapest nemzetközi megítélését javíthatják.

A főpolgármester hozzátette, George Pataki kormányzó támogatásával fel fogja venni a kapcsolatot példaképével, Rudolph Giulianival (New York korábbi polgármesterével). Tarlós István számára irányadó lesz, miként lehet a demokratikus szabályokat összehangolni a rendteremtéssel.

Olvasható a közleményben.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását