2024. június 17. - Laura, Alida

Turisztikai vásárok sokasága

Az év első három hónapjában minden hétre jut egy nagyobb turisztikai vásár Németországban.
2011. február 14. hétfő 20:38 - HírExtra
Február 9-13-ig Észak-Németország legnagyobb vására, a Hamburgban megrendezett Reisen, fogadta az érdeklődőket. Az új hamburgi vásárcsarnokokban 70 országból 900 kiállító várta azt a 70.000 látogatót, akik a 2011-es év újdonságaira voltak kíváncsiak. Az eredményekkel mind a
vásár szervezői, mind a kiállítók elégedettek voltak, hiszen a látogatószám 20%-kal haladta meg az előző évit - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az MT Zrt.

A vásár ideje alatt készült felmérés szerint a látogatók 89%-a tervezi, hogy 2011-ben a szabadsága ideje alatt elutazzon. A legnépszerűbbek a városlátogatások (40%), ezt követi az aktív üdülés és a vízparti nyaralás (30-30%). Európa "zöld" fővárosában, Hamburgban kiemelt jelentősége van a fenntartható turizmusnak is: követőinek száma rohamosan növekszik.

Az egész vásárra az optimista előrejelzések, és a pozitív hangulat volt jellemző.

A Magyar Turizmus Zrt. új arculatú standja nagy sikert aratott a hamburgi közönség körében. Többen megjegyezték, hogy a magyar a legszebb stand a vásáron. A hamburgi közönség igen érdeklődőnek bizonyult, konkrét kérdésekkel fordul a kiállítókhoz.

Az érdeklődés iránya a magyar standon is követte az általános tendenciát; budapesti városlátogatásra, kerékpározásra, lovaglásra, a kempingekre és természetesen a gyógyfürdőkre, vonatkoztak a leggyakoribb kérdések. Társkiállítóink, a Danubius Hotels Group, a Pannonia Reisen és a Kröger Reisen is elégedetten zárták a vásárt. Konkrét foglalások is történtek. A turisztikai ajánlatot jól kiegészítette attrakcióként a fogászati tanácsadás, amit szintén sokan kerestek.

Forrás: Objektív Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását