2024. május 3. - Tímea, Irma

Kilenc évet kapott

Nem jogerősen kilenc év fegyházbüntetésre ítélte a bíróság azt a férfit, aki január végén megtámadott és meg akart erőszakolni egy lett állampolgárságú nőt Szombathelyen.
2011. február 10. csütörtök 07:36 - HírExtra
A Szombathelyi Városi Bíróság szerdán hozta meg ítéletét a január 30-án, a szombathelyi vasútállomás közelében elkövetett bűncselekmény ügyében. A vádlott, egy szombathelyi férfi, a tőle útbaigazítást kérő külföldi nőre támadt.

Többször ököllel megütötte, majd a földre lökte a nőt, s elkezdte letépni ruháit. Egy járókelő közbeavatkozásának köszönhetően a támadó elmenekült. A rendőrök a tanúvallomások és a személyleírás alapján gyorsan elfogták a férfit, aki hasonló bűncselekmény miatt már volt börtönben, tavaly augusztusban szabadult.

A bíróság erőszakos közösülés kísérletében találta bűnösnek a férfit, akire 9 év letöltendő fegyházbüntetést rótt. Az ítélet nem jogerős, a vádlott és ügyvédje enyhítésért fellebbezett.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását