2024. május 19. - Ivó, Milán

Szélesedik a Cozma-ügy?

A Cozma-gyilkossággal összefüggésben a rendőrség természetesen vizsgálja azt is, hogy esetleg más bűncselekmények felmerültek-e - mondta Váradi Piroska, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-nek.
2009. április 21. kedd 14:47 - HírExtra
A szóvivőt az MTI a Blikk című napilap keddi számában megjelent információval kapcsolatban kereste meg, miszerint a Cozma-gyilkossággal összefüggésben letartóztatott R. Sándor feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, mivel - állítása szerint - a gyilkosságot megelőzően őt egy sörösüveggel leütötték, emiatt eszméletét vesztette, így az emberölést nem ő követte el.

Váradi Piroska közölte, ha például az egyik gyanúsított, vagy tanú sérelmére bűncselekményt követtek el, akkor azt a rendőrség kivizsgálja.

A szóvivő a lapértesülésről, R. Sándor feljelentéséről nem kívánt nyilatkozni.
Elmondta ugyanakkor, hogy eddig 250 tanút hallgattak ki a bűnügyben, s 15 szakértőtől várnak véleményt. A Cozma-gyilkosságnak eddig hét gyanúsítottja van, közülük hatan előzetes letartóztatásban vannak.

A február 8-ai Cozma-gyilkosságot követő napon Derzsy Péter alezredes, a nyomozás vezetője nyilatkozta azt sajtótájékoztatón, hogy a szemtanúk állításai alapján R. Sándor szúrta le Marian Cozmát, az MKB Veszprém és a román válogatott kézilabdázóját a veszprémi Patrióta Lokál előtt.

A bűncselekményben vesén szúrták Ivan Pesicet, a sportklub és a horvát válogatott kapusát (veséjét műtéttel eltávolították), Zarko Sesumot, a klub és a szerb válogatott játékosát pedig arcon rúgták, súlyos sérülése szintén műtéti beavatkozást igényelt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását