2024. április 20. - Tivadar

Készülj a Valentin-napra!

Fogalmad sincs, mivel lepd meg szerelmed Valentin-napon?
2011. február 9. szerda 19:56 - HírExtra
Nem kell pánikba esni, a VIVA mindent elintéz helyetted, neked csak pár illatos mécsesre, egy meghitt szobára és a távirányítóra lesz szükséged!

Egy szívhez szóló romantikus dal biztos pont a szerelmednél, egy egész dalcsokor pedig egyenesen hozzád láncolja őt. A VIVA épp ezért a világ legmeghatóbb, legismertebb és legszenvedélyesebb dalaival készül a Valentin-napra: február 12-től 14-ig minden a szerelemről szól a zenetévé műsorán.

A romantikus programot az R&B király Lemar 50 kedvenc szerelmes dala nyitja szombaton, vasárnap pedig mindenki tiniszerelme, Justin Bieber árulja le, kik a kedvenc előadói. Vasárnap az Üzizz zümivel” sms falon üzenhetsz választottadnak, a VIVA horoszkópból pedig megtudhatod, hogyan alakul a szerelmi életed a következő időszakban. Hétfőn, azaz Valentin-napon az élő Interaktív egy különleges adással vár mindenkit, amelyben természetesen szintén a romantika lesz a téma…

A Valentin-nap még sosem volt ilyen egyszerű, tényleg csak két elemre, a távirányítóra és jó adag nasira lesz szükséged a hétvégén.


Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását