2024. április 25. - Márk

Ellopták a szobrot

A Siófoki Rendőrkapitányság nyomozást folytat dolog elleni erőszakkal, jelentős értékre elkövetett lopás bűntett gyanúja miatt.
2011. február 9. szerda 19:31 - HírExtra
Ismeretlen tettes 2011.01.25. 20:00 óra és 2011.01.26. 14:00 óra között, a Siófok, Kele u. végén lévő köztemetőből eltulajdonított egy műemlék jellegű fekvő férfialakot ábrázoló bronz szobrot.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 200.000,-Ft, azaz kettőszázezer forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban a Rendőrségnek olyan adatokat, bizonyítékokat szolgáltat, amelyek alapján az elkövető azonosítható, a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható, az eltulajdonított érték felkutatható lesz.

A díjkitűzés alapján az információkat a Siófoki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály, 8600 Siófok, Sió u. 2. szám alatt, vagy a 06-84/519-150-es telefonszámon, illetve a 112-es vagy 107-es segélyhívószámon vagy bármely rendőri szervnél lehet átadni, a díjkitűzés visszavonásáig.

A díjkitűzés visszavonásának jogát az elrendelő fenntartja.


Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását