2024. május 4. - Mónika, Flórián

Rátámdat a tűzoltókra

Lakástűzhöz riasztott tűzoltók, illetve rendőrök munkáját akadályozta egy helyszínen tartózkodó férfi tegnap késő este Miskolcon.
2011. február 1. kedd 14:17 - HírExtra
Január 31-én késő este egy lakástűzről érkezett bejelentés a Miskolci Rendőrkapitányság ügyeletére. Mint utóbb kiderült egy televízió tetején hagyott gyertya felborult, és az lobbant lángra.

A helyszínre kiérkező tűzoltók és rendőrök nyomban munkához láttak, miközben egy férfi - aki épp a tűz által érintett lakásban tartózkodott – a rendőri felszólítás ellenére a helyszínről engedély nélkül el akart távozni, amivel ráadásul akadályozta a mentésben résztvevő tűzoltók munkáját is.

Az intézkedés alá vont 46 éves miskolci férfi a járőrök felszólítása ellenére agresszívan viselkedett, támadólag lépett fel és kérdőre vonta munkájukat ezért vele szemben a rendőrök előbb testi kényszert alkalmaztak, majd megbilincselték.

A kihívóan közösségellenes magatartást tanúsító és másokban megbotránkozást keltő férfit a Miskolci Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette, vele szemben garázdaság szabálysértés elkövetésének gyanúja miatt kezdeményezett eljárást.
Forrás: Police
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását