2024. április 24. - György

Képviselői vagyonnyilatkozatokat raboltak

Betöréses lopás miatt indított nyomozást a rendőrség ismeretlen tettesek ellen, akik a Győr-Moson-Sopron megyei Edve községben feltörték a polgármesteri hivatal irodájának ajtaját és elvitték magukkal az önkormányzati képviselők vagyonnyilatkozatát - közö
2008. január 6. vasárnap 06:31 - Hírextra
Az eset péntekre virradóra történt - tájékoztatott a 150 lakosú rábaközi település polgármestere.
Imre László elmondása szerint a tettesek szétverték az irodában talált széfet, amelyben pénzt nem, csak az önkormányzati képviselők vagyonnyilatkozatait találták.

A polgármester rámutatott: ezek a dokumentumok nyilvánosak, kár volt őket ellopni, hiszen más módon is betekinthettek volna a tolvajok, ha valóban ezekre voltak kíváncsiak.

Imre László véleménye szerint az elkövetők valójában pénzt kereshettek a hivatalban. A polgármester úgy gondolja, hogy a politikai indíték ebben az ügyben kizárható.

A Győr-Moson-Sopron megyei Edve községben a polgármesterrel együtt hattagú a képviselő-testület. Valamennyien függetlenként jutottak a grémiumba. A polgármester nem főállásban, hanem tiszteletdíjasként látja el a község első emberének teendőit.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását