2024. április 20. - Tivadar

Elton John mégsem megy az esküvő

Nem vár meghívót Vilmos brit trónörökös közelgő esküvőjére Sir Elton John, annak ellenére sem, hogy a fiatal herceg néhai édesanyjával, Dianával bizalmas baráti viszonyban volt.
2011. január 25. kedd 15:46 - HírExtra
A brit pop-rock 64 éves szupersztárja a Daily Mirror című bulvárlap keddi idézete szerint kijelentette: a Dianával ápolt szoros barátsága miatt mindenki automatikusan azt gondolja, hogy őt is meghívják az áprilisi menyegzőre. Közölte azonban, hogy nem hívták meg az esküvőre, és nem is számít arra, hogy meghívják. "Nem is ismerem igazán a fiúkat" - tette hozzá, Vilmosra és öccsére, Harry hercegre utalva.

Vilmos herceg és polgári származású menyasszonya, Kate Middleton eljegyzését tavaly novemberben jelentették be, az esküvő április 29-én lesz a londoni Westminster apátságban, az angol-brit monarchia ősi koronázótemplomában.

Az esküvő és a Buckingham-palotában - a királyi család fő londoni rezidenciáján - esedékes gálafogadás hivatalos vendéglistája még nem ismert, ám Londonban makacsul tartják magukat azok a hírek, hogy egy másik veterán szupersztár, Sir Paul McCartney jelen lesz, sőt kisebb koncertet is ad az újdonsült hercegi házaspár tiszteletére.

Sir Elton azonban nem mutatta annak jelét, hogy emiatt meg lenne sértődve. A keddi Daily Mirror idézete szerint "remek embernek" nevezte Vilmost, akiből szerinte "nagyszerű király lesz".

Elton John és Diana hercegnő barátsága annak idején szinte legendás volt, és amikor Vilmos édesanyja 1997-ben Párizsban, egy tragikus autószerencsétlenségben meghalt, a Westminster apátságban tartott búcsúszertartáson Sir Elton adta elő Candle in the Wind című saját dalának Diana emlékére átírt változatát.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását