2024. április 19. - Emma

Kik szívnak idén Hollywoodban?

Megvannak az idei jelöltek az Aranymálna díjra, mely körül lassan nagyobb hírverés lesz, mint az Oscar körül. Igaz, túl sok sztárvendégre a szervezők idén sem számíthatnak. Pedig jelölt van bőven.
2011. január 24. hétfő 18:24 - HírExtra
A ceremóniát idén is az Oscar-díjátadás előtti napon tartják, ekkor derült ki, hogy a hatszáz kritikus kinek ítéli oda a díjakat, melyek a legrosszabb filmeknek és alakításoknak járnak, különböző kategóriákban. Eddig csak két jelölt, Halle Berry és Sandra Bullock jelent meg a díjátadón és vette át mosolyogva a díját, igaz ők másnap már könnyekkel küszködve tartották az Oscart is a kezükben.

Idén is rengeteg világsztár sajtósa izgulhat a díjakért. A két legtöbb jelölést kapott film a Twilight Napfogyatkozás című része és Az utolsó léghajlító lett, melyek kilenc-kilenc kategóriában is indulnak. Hét jelölést zsebelt be a Szex és New York második része, melynek színésznői együttesen kaptak jelölést a legrosszabb női alakítás kategóriában. A kategóriában két filmmel is jelölést kapott Jennifer Aniston az Exférj újratöltve és a Sejtcserés támadásért.

A legrosszabb színésznő kitüntetésért versenyben van még Miley Cyrus, Megan Fox és Kristen Stewart is.

Ashton Kutcher ugyancsak két jelölést is kapott a legrosszabb színész kategóriában a Bérgyilkosék és a Valentin nap című művekért. Nem úszták meg a jelölést a Twilight sztárjai sem, izgulhat ugyanis Robert Pattinson és Taylor Lautner is. Az Exférj újratöltve férfi főszereplője, Gerard Butler is esélyes az aranyfestékkel lefújt szoborra.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását