2024. május 14. - Bonifác

Ronaldinho maradna

Ronaldinho, a Milan brazil sztárja szinte biztosan a Flamengónál folytatja pályafutását, árulta el Adriano Galliani, a Milan alelnöke.
2011. január 9. vasárnap 11:58 - HírExtra
Ronaldinho jövője már hosszú ideje találgatás tárgya: a brazil az idei szezonban alig kapott lehetőséget a Milanban, amely nélküle is vezeti a tabellát, ráadásul szerződtette Antonio Cassanót, akinek érkezésével Ronaldinhónak még kevesebb sansz jutna. Massimiliano Allegri vezetőedző el is ismerte, ő már lemondott a brazilról, aki nem is nagyon akart megküzdeni a helyéért, azért, hogy maradhasson.

Sokáig a Gremio tűnt biztos befutónak: Ronaldinho szülővárosának csapata állítólag már hetekkel ezelőtt szóban megegyezett a brazil klasszissal. Nemrégiben bejelentkezett a Blackburn Rovers is, ám az ő próbálkozásuk sosem volt realisztikus, a Flamengo azonban okkal remélhette, sikerül rávenniük Ronaldinhót, hogy őket válassza. A klub elnöke nemrégiben kijelentette, a 2006-os aranylabdás szóban velük is megállapodott, és most már a Milannal is megszületett a megegyezés.

- Azt hiszem, 99,9 százalék az esélye annak, hogy Ronaldinho a Flamengónál folytatja - nyilatkozta Adriano Galliani, a Milan alelnöke. Galliani szombaton Brazíliában tárgyalt Patricia Amorimmal, a Flamengo elnökével, és sikerült megállapodásra jutniuk, ám ennek részleteit nem hozták nyilvánosságra.

- Kár, mindannyiunk számára, hogy elvesztettünk egy ilyen kvalitású játékost - nyilatkozta Massimiliano Allegri vezetőedző. - De úgy döntött, haza akar térni Brazíliába.

Ronaldinho 2008-ban hagyta el a Barcelonát a Milan kedvéért, ám két és fél szezon alatt, néhány jó meccset leszámítva, nem tudott sokat hozzátenni a piros-feketék játékához.
Forrás: SamsungSport
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását