2024. április 28. - Valéria

Az EMFESZ behajtja kintlevőségeit

Az EMFESZ Első Magyar Földgáz és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft tiszteletben tartja a Magyar Energia Hivatal (MEH) 2011. január 5. napján kelt határozatát, melyben a MEH 2011. január 13. napi hatállyal felfüggeszti az EMFESZ Kft földgáz-kereskedelmi működési engedélyét.
2011. január 6. csütörtök 09:41 - HírExtra
Az engedély felfüggesztése a felhasználók gázellátásának folyamatosságát semmilyen módon nem befolyásolja.

Az EMFESZ Kft felhasználóit írásban, teljeskörűen tájékoztatja a szükséges tudnivalókról. A gázkereskedelmi engedély felfüggesztése az értékesítési tevékenység folytatását időlegesen kizárja, azonban az EMFESZ Kft cégszerű működése továbbra is folyamatos.

A MEH fenti határozata az EMFESZ Kft más tartalmú gazdasági és egyéb tevékenységeinek folytatására nem terjed ki, azokat semmilyen módon nem korlátozza vagy tiltja.

Az EMFESZ Kft az átmeneti nehézségek gyors megoldása érdekében kintlévőségeinek mielőbbi behajtására, ezáltal fizetési és egyéb kötelezettségeinek teljesítésére törekszik, annak érdekében, hogy a 2011-es év első negyedévében - a továbbra is kedvezményes feltételekkel történő - gázkereskedelmi tevékenységét folytatni tudja.

Az EMFESZ Kft minden tőle telhetőt megtesz a határozatban foglaltak teljesítése érdekében, ennek megfelelően együttműködik a Magyar Energia Hivatallal.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását