2024. március 29. - Auguszta

2010 legőrültebb sportvideói, 2. rész

Még több esés, ütközés, szakadás, óriási perecek és persze a legnagyobb bénázások - a 2010-es esztendő is bővelkedett látványos sportélményekben. A HírExtra a sportvilág legjobb idei videóiból szemezgetett, második rész.
2011. január 3. hétfő 06:23 - Gedei Szilárd
2010 legőrültebb sportvideóit felvonultató sorozatunk második részét Farhad Khalfannal kell kezdenünk. A katari fiatalember az alábbi videón bemutatja, miért kaphatta meg országa a 2022-es foci vébé rendezési jogát...


Az arab nyárból irány a kanadai tél - a vancouveri téli olimpia egyik gyöngyszeme volt a francia Marion Rolland elképesztő lesiklása a Whistler Mountain lejtőjén. Legalábbis az a tíz méter, ameddig eljutott futama során:


Soha ne fordíts hátat, mert nem tudhatod, milyen paranormális doglok történnek a hátad mögött - ezt az aranyszabályt szegte meg 2010 egyik legnagyobb lúzere, a a FAR Rabat kapusa. Khalid Askri legalább igazi celebbé vált az elképesztő videó miatt:


Nem csak a sportolók jártak pórul 2010-ben. Az egyik leggázabb szurkolói hoppon maradásra például a New York-i Madison Squere Garden szolgáltatta a helyszínt. A megrögzött Rangers-rajongó esete a nagykivetítős lánykéréssel:


Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását