2024. április 17. - Rudolf

A Jobbik ismét a kaszinókat ostorozza

A Jobbik szerint nem szolgálja a nemzet érdekét, hogy a Szerencsejáték Zrt. megvásárolja Andy Vajna producer tulajdonrészét a budapesti Tropicana kaszinóban.
2010. december 30. csütörtök 15:21 - HírExtra
Dúró Dóra szóvivő csütörtökön a kaszinó belvárosi épülete előtt sajtótájékoztatón azt mondta: a Jobbik tiltakozik az ellen, hogy az állami tulajdonú cég megvegye "Orbán Viktor jó ismerősének" részesedését egy veszteséges vállalkozásban.

Hozzátette: a Fidesz megígérte, hogy kormányzásával véget ér az az időszak, amikor "haveroknak oszt pénzt" az állam.

Beszélt arról is, pártja szerint egyetlen állami tulajdonú cégnek sem lehet feladata, hogy kaszinót vagy night clubot üzemeltessen.

A Népszabadság múlt kedden számolt be arról, hogy Andy Vajna producer 750 millió forintért eladja a Tropicana kaszinóban lévő tulajdonát a Szerencsejáték Zrt.-nek. A lap azt írta, hogy a Tropicanát üzemeltető Belvárosi Kaszinó Kft. tavaly 176 millió forint veszteséggel zárt, az árbevétele pedig 2,7 milliárdról egy év alatt 2,1 milliárd forintra esett vissza.

A Népszabadság cikke szerint a szerződést még nem írták alá, az ügyletet a Szerencsejáték Zrt. igazgatóságának is jóvá kell hagynia.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását