2020. április 2. - Áron

Magyar gázsiker Oroszországban

Az Orosz Gáztársaság tagjai közé választotta a Gas.hu Gázkereskedo Zrt-t.
2010. december 14. kedd 13:34 - HírExtra
Oroszország vezeto energetikai csoportja, az Orosz Gáztársaság (www.gazo.ru) 2010. december 9. napján felvette tagjai közé a magyar Gas.hu Gázkereskedo Zrt-t.

Az Orosz Gáztársaságot 2001 májusában hozták létre, tagjai között földgáztermelo és szállító társaságokat, regionális elosztó és értékesíto szervezeteket, kutatóintézeteket, kohászati, építoipari és vegyipari vállalatokat is találhatunk.

Az Orosz Gáztársaság megalakítása óta hatékony együttmuködést biztosít a földgázzal foglalkozó vállalatok és szervezetek, a törvényhozó és végrehajtó hatóságok, valamint a nemzetközi szervezetek között.

Az Orosz Gáztársaság Elnöke Valery A. Yazev, az Orosz Duma Alelnöke. Alelnökei Oleg F. Zhilin és Golubev Valery Alexandrovich, a Gazprom Ügyvezeto Bizottságának Alelnöke.

Gyorsan eldőlt

A Gas.hu Gázkereskedo Zrt december elején nyújtotta be gázkereskedelmi engedélykérelmét a Magyar Energia Hivatalhoz, azzal a céllal, hogy a közelmúltban megváltozott jogszabályi és piaci feltételek mellett a gyakorlatban is alkalmazza a földgáz szabadpiacon az elmúlt években már sikeresnek bizonyult gázkereskedelmi modellt.

A Gas.hu Gázkereskedo Zrt az elso magyar vállalat, amelyet az Orosz Gáztársaság tagjai közé felvett.

A Gas.hu Gázkereskedo Zrt-nek az Orosz Gáztársaságban létrejött tagsági viszonya, huen tükrözi azt a bizalmat, amelyet az Orosz Gáztársaság a Gas.hu Gázkereskedo Zrt hamarosan induló magyarországi és esetleges európai gázkereskedelmi tevékenységével kapcsolatosan táplál.

Csatoltan küldjük az Orosz Gáztársaságnak a Gas.hu Gázkereskedo Zrt felvételérol szóló jegyzokönyvét eredetiben és annak magyar nyelvu fordítását, valamint háttéranyagot az Orosz Gáztársaságról.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

aser
2010. december 14. 15:35
Ez nem Magyar,hanem Orosz siker!
Lásd a vezetőségi tagok listáját.....
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását