2024. május 6. - Ivett, Frida

Kiöntött a Bódva

Elöntötte a Bódva árhulláma a Borsod megyei Tornaszentandrás felé vezető utat, így a faluba és az utána következő zsáktelepülésre, Tornabarakonyba csak traktorral vagy magasabb járművel lehet eljutni.
2010. december 9. csütörtök 12:39 - HírExtra
A 30-40 centiméteres vízátfolyás mintegy kétszáz méteren hömpölyög át az úton Komjáti után, a Bódvalenke és a Tornaszentandrásra vezető szakasz kereszteződésében.

Krajnyák Dénes (független) tornaszentandrási polgármester az MTI-nek azt mondta: csütörtök reggel már jelezte a problémát a közútkezelő társaságnak. A gyerekek reggel még elmentek Bódvaszilasra és Szögligetre iskolába, és a tej, a kenyér is megérkezett, de délután már bonyolultabb lesz a hazajutás.

A Bódva áradata idén már hetedszer zárja el a településre vezető utat, erre a helyzetre megoldást kell találni - közölte. Mivel a magasabb járművek áthajtanak a vízátfolyáson, mint korábban, most is cölöpökkel jelölik meg az út vonalát - tette hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását