2024. június 2. - Kármen, Anita

Magyar diadal az EB-n

A franciák elleni bravúros, 21-18-as győzelemmel bejutott a középdöntőbe a magyar női kézilabda-válogatott a dán-norvég közös rendezésű Európa-bajnokságon.
2010. december 8. szerda 19:53 - HírExtra
A szerdai, lillehammeri mérkőzésen a remek védekezésnek köszönhetően az első negyedórában sikerült ellépnie a magyar csapatnak, és a folytatásban sem kellett izgulnia. A vb-második franciák nagyon gyengén és sok hibával támadtak, kapura kevés veszélyt jelentettek. Így aztán nem volt meglepő, hogy 12-7-es magyar előnynél érkezett a szünet.

A folytatásban Pálinger tartást adott az együttesnek, és egy rövidke időt leszámítva maradt a 4-5 gólos vezetés. A hajrában rohantak a gallok, fokozatosan jöttek fel, de végül kikaptak.

A magyarok csoportjában csütörtökön szünnap lesz, pénteken az olimpiai bajnok, címvédő, társrendező norvégok következnek. Azon a meccsen dől el, hogy a Mátéfi-csapat a maximális 4-ből 2, 3 vagy 4 pontot visz magával a 12-es középdöntőbe.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását