2024. március 29. - Auguszta

Clinton visszavonul

A külügyminiszterség után Hillary Clinton nem kíván politikai állást betölteni, s valószínűleg visszatér eredeti szakmájához, ügyvéd lesz - közölte a politikus.
2010. december 3. péntek 20:14 - HírExtra
Hillary Clinton egy bahreini diákokkal megtartott találkozón, kérdésre válaszolva beszélt erről. A közelmúltban megtartott amerikai félidős választáson a Barack Obama elnök vezette demokraták által elszenvedett súlyos vereség után megszaporodtak a találgatások arról, hogy Hillary Clinton esetleg újból megpróbálkozik majd az elnöki poszt megszerzésével.

"Nem. Azt hiszem, a külügyminiszterség az utolsó politikai állásom, utána valószínűleg visszatérek az ügyvédi munkához, s elsősorban nők és gyerekek ügyeivel fogok foglalkozni" - fogalmazott a demokrata körökben húsz éve fontos személyiségnek számító politikus.

Hillary Clinton, aki volt elnökfeleség és New York állam szenátora is, azt mondta, hogy minden politikai munkáját szerette, de különösen kedvelte azt a munkát, amelyet pályája kezdetén ügyvédként végzett egy bántalmazott nőket és elhanyagolt gyerekeket támogató csoporttal.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását