2022. május 24. - Eszter, Eliza

A komódtól a karikagyűrűig

Antik festmények, szobrok, dísztárgyak, szecessziós lakásdíszek, ékszerek, bútorok, étkészletek, kilimpárnák és falikarok is láthatók lesznek Magyarország egyetlen régiségeket bemutató vásárán.
2010. november 27. szombat 13:11 - HírExtra
A XIV. Antik Enteriőrön a Néprajzi Múzeumban lesz megrendezve december 2. és 5. között. Budapest belvárosában, a galériás negyed szomszédságába költözött vissza a vásár, oda, ahol 1994-ben megrendezték az első, régiségeket bemutató kiállítást - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

December első hetében csütörtöktől vasárnapig naponta 10 és 19 óra között lesz megcsodálható ezerféle régi holmi: a bútoroktól a nagymama nyakláncán át az órákig, a nomád szőnyegektől a régi könyvekig, nyomatokig, képeslapokig, játékoktól a néprajzi tárgyakig.

A tizenkilenc kiállító közt a szakma ismert és fontos szereplői vannak, köztük galériák, műkereskedők, árverező házak, lakberendező stúdiók, restaurátorműhely, mellettük ott lesznek a művészeti magazinok, albumok, belsőépítészeti és lakberendezési lapok kiadói valamint gyűjteményeket feldolgozó kiadványok.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását