2024. május 2. - Zsigmond

X-Faktor: Veca komoly bajban van!

Janicsák Veca, az X-Faktor egyik nagy esélyese bajban van, ugyanis elment a hangja. Veca nagyon komolyan veszi a versenyt, így a szerdai koncertet ki is hagyta, hogy a szombati adáson ismét remekelhessen.
2010. november 26. péntek 10:32 - HírExtra
Megfázással küszködik Veca: betegsége olyan komoly, hogy a szerda esti klubkoncerten nem tudott színpadra állni, csak a közös produkció erejéig lépett közönség elé. A buli végén szomorúan kért elnézést a rajongóktól: „Ne haragudjatok, elment a hangom, és a szombati döntőre tartogatom az erőmet”.

A lány félelme nem alaptalan, hiszen ha szombatra nem jön rendbe a torka, összetörhetnek az álmai. Mentorának, Geszti Péternek is van félni valója, mert Veca kiesésével ő is versenyző nélkül maradna.

A Bors értesülései szerint a tehetséges lány olyannyira komolyan veszi a tehetségkutatót, hogy a verseny előtt szakított párjával is, mert csak az éneklésre akart koncentrálni. Az ismert szinkronszínésszel, Gacsal Ádámmal járt, aki többek közt Harry Potternek is adta a hangját.
Veca jelenleg csak az éneklésre koncentrál, azonban állítása szerint nem zárkózik el egy új szerelemtől sem.

Ezt igazolja az énekesnő kijelentése is, miszerint: „Nem sokáig voltunk együtt, de a szakítás nem függ össze az X-Faktorral”. Janicsák Veca ennél többet nem volt hajlandó elárulni egykori párjáról. De azt még elmondta, hogy nincs ideálja: a külső számára teljesen mindegy, sokkal fontosabb, hogy leendő kedvese humoros és romantikus legyen.

Gacsal Ádám a szakítás ellenére sem neheztel Vecára, sőt ő az egyik legnagyobb rajongója. „Másfél-két éve ismerem a régi zenekarából, Vera a barátom, és nagyon szurkolok neki” – árulta el a szinkronszínész.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását