2024. március 29. - Auguszta

Várkonyi Andrea vajszívvel ajándékozott

Beteg gyerekeken esett meg Szentpéteri Csilla és Várkonyi Andrea szíve. A két csinos hölgy a Tegyünk Együtt a Gyermekekért program keretein belül ellátogatott a Szent László Kórház gyermekreumatológiai és őssejt-transzplantációs osztályára.
2010. augusztus 13. péntek 11:37 - HírExtra
A gyerekek odáig voltak a jótevőkért és nagy örömmel fogadták a szívélyes gesztust.

Várkonyi Andrea a Blikknek elmondta, hogy eredeti szakmáját tekintve orvos, így jól tudja, mekkora áldozattal jár a beteg gyerkőcök küzdelme a halálos kórral. Andi lánya, Nóri játékaiból és könyveiből válogatta össze az ajándékozásra szánt kis csomagot. Elmondása szerint semmit nem dob ki, így persze rendesen gyűlik otthon a sok játék. Ezért úgy gondolta, hogy a legjobb helye itt lesz a gyerekeknél.

A Tv2 műsorvezetője a következőket mondta azokról az érzésekről, amik a kisgyermekek sorsával kapcsolatban hatalmába kerítik:

– Jobban viselem a kórházi körülményeket, mint más, de amióta Nóri megszületett, és én is anya vagyok, észrevettem magamon, hogy sokkal jobban megvisel egy beteg kisgyermek sorsa.
Várkonyival együtt a népszerű énekes, Szentpéteri Csilla is meglepte a kis lurkókat. A jótékonykodás terén ő már "öreg rókának" számít, hiszen hosszú ideje próbál örömet és egy kis kacagást vinni a srácok mindennapjaiba. Ennek ellenére nagyon megviselte és szívén hordta a gyászt, mikor egyik hőn szeretett betege már nem tudott tovább küzdeni és örökre elhagyta az itteni világot.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását